Fortrøstningsfuld Martial efter uheldig sæsonstart: Disse ting sker

Den 24-årige franskmand har ikke ladet sig slå ud af hans knap så imponerende start på sæsonen.

Et uheldigt selvmål og en omdiskuteret udvisning. Det er, hvad Anthony Martial indtil videre har på sit sæson-repertoire anno 20/21. Men den franske angriber lader sig ikke påvirke af den uheldige sæsonstart.

– Ting som disse kan ske for enhver. Det vigtigste var, at vi fik scoret det afgørende mål til sidst, udtaler franskmanden i et interview til Uniteds officielle hjemmeside om sit uheldige selvmål i Paris i første spillerunde af Champions League. Han fortsætter:

– Det røde kort mod Spurs var mit første nogensinde. Det er noget jeg skal lære af, og det vil forhåbentlig hjælpe mig til at vende stærkere tilbage.

Med 23 mål og 12 assist i den forgangne sæson, var forventningerne til Martial ellers høje ved indgangen til 20/21-sæsonen. Forventninger som franskmanden foreløbigt ikke har kunne leve op til. Han lader sig dog ikke slå ud.

– Jeg har stadig ikke scoret denne sæson, men jeg ved, at når jeg får scoret den første, bliver det godt igen. Det er op til mig selv at give den alt, jeg har til træning, så jeg kan vise alle den ’rigtige’ Anthony Martial.

Den franske landsholdsspiller får allerede i aften mulighed for at få sæsonen på rette køl igen, når United møder RB Leipzig i anden spillerunde af Champions League. I Premier League mangler franskmanden dog at afsone sin sidste spilledags karantæne efter det røde kort mod Spurs og er derfor ikke med mod Arsenal i weekenden.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Nagelsmann selvsikker forud for Champions League-brag

Næste artikel

Manchester United klar til 23.500 fans på Old Trafford

ANNONCE