Manchester United klar til 23.500 fans på Old Trafford

Manchester Uniteds administrerende direktør bekræfter, at man er klar til at byde 23.500 fans velkommen på Old Trafford til kamp.

Siden 2-0-sejren over Manchester City i marts har der ikke været fans på Old Trafford på grund af coronapandemien, men ifølge Manchester Uniteds administrende direktør, Collete Roche, er man nu klar til at byde fans velkommen igen.

– Vi har alle COVID-sikkerhedsmodeller og andre processer klar, og vi har brugt to måneder på at sørge for, at vi kan få fans sikkert på stadion, og det betyder, at vi kan få 23.500 fans på Old Trafford på sikker vis, fortæller Roche til Sky Sports.

Selvom smitten ikke er på vej i den rigtige retning i England, mener man alligevel, at man har fulgt de retningslinjer, man har fået givet, og at man har lavet en plan, der kan sikre fansenes sikkerhed, mens de er på stadion.

– Regeringen har givet os nogle retningslinjer, og dem har vi fulgt. Jeg er overbevist om, at vi har fulgt dem. Vi har styr på alt, og vi er helt sikre på, at det er sikkert for fans at tage på Old Trafford nu.

Indtil videre har den engelske regering ikke givet grønt lys for at få fans på stadion, men Manchester United er nu den første klub til offentligt at sige, at man er klar til at få fans på stadion.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Fortrøstningsfuld Martial efter uheldig sæsonstart: Disse ting sker

Næste artikel

Galbraith forlænger med United

Relaterede artikler
Total
0
Share