Fortsætter den gode stime?

Optakt Manchester United – West Bromwich Albion Nogen gange har man på fornemmelsen, hvilken vej det går med vores elskede United, indtil videre har…

Optakt Manchester United – West Bromwich Albion

Nogen gange har man på fornemmelsen, hvilken vej det går med vores elskede United, indtil videre har sæsonen været en blandet fornøjelse, og man havde langt fra fornemmelsen af noget stort i starten af sæsonen. Der var heldigvis masser af undskyldninger, både gode og dårlige, men stort set alle var skadet, Rio’s karantæne og spillere der var involveret i OL turneringen osv.

Dette gav United ringe betingelser i starten, men stadig blev vi opmuntret af sejre, over blandt andet Liverpool og Arsenal – hvilket gav os et lille håb at klynge os til. Men de gode resultater blev alt for ofte smidt på gulvet med et nederlag til hold, vi normalt ville have tromlet ned.

Med Rio tilbage, skaderne minimeret til det acceptable, er resultaterne så langsomt kommet igen, ligeså det gode spil og ikke mindst stabiliteten. Især stabiliteten har været savnet, men med den genfundet, kan vi United fans igen ane lys for enden af tunnelen – forhåbentlig i form af fornemt sølvtøj. Vi ved alle at United ofte skruer op for sluserne spillemæssigt i december (ingen vinder Premier League i september) og helt frem til maj – det pres kan de færreste stå til og mange hold vil, forhåbentlig, tabe de point, som der er nødvendige for at United kommer på linje med dem.

Flere spiller og Ferguson har givet udtryk for at United kan starte på en stor sejrsrække – min fornemmelse har sagt det samme efter de sidste 3-4 kampe. Holdet har nu fundet den spillemæssige skabelon, nyindkøbene er spillet ind og midtbanen er begyndt at score igen. Jeg ved at min maves fornemmelse ikke vinder os hverken point eller titler – men jeg tror, at der er mange fans derude der sidder, med selv samme fornemmelse i maven og ved at noget stort er under opsejling. Vi håber og tror i hvert fald.

United løb, desværre, ind skader igen i løbet af ugen. Saha, Ruud og Giggs er alle tvivlsomme mod WBA, man må håbe at skaderne hurtig kan rystes af, da offensiven svækkes kraftigt ved deres fravær. Vi så alle Keane, som spillede formidabelt imod Lyon, halte rundt til sidst, men han blev meget modvilligt hevet ud til sidst, hvor slemt ’skaden’ er, er uvis, vi håber fighteren er tilbage allerede lørdag.

Carroll, kan forvente at bliver erstattet af Ricardo. Nej, spøg til side. Ferguson har ytret sin tillid til Carroll, som kan forvente genvalg imod WBA. Det skal da retfærdigvis også nævnes, at Carroll har været sikkerheden selv indtil ’uheldet’ imod Lyon. Carroll må vise den fornødne mentale styrke og rejse sig igen.

Legenden Robson, ved WBA roret, kan forvente stående applaus fra United fans lørdag, han vil altid blive husket af de trofaste Old Trafford fans. Hans mandskab skal dog ikke forvente samme blide behandling – vi skal slå nedrykningskandidaterne, og forventer det da også. God fornøjelse

Seneste nyt: Ruud, Giggs og Keane er alle tre meldt klar til lørdagens kamp. Dog har Neville brødrene og Djemba-Djemba ikke rystet den “mystiske” virus, der har hærget Old Trafford de seneste uger, af sig.

Manchester United’s trup:

Carroll, Howard, G Neville, P Neville, Ferdinand, Silvestre, Brown, O”Shea, Heinze, Fortune, Ronaldo, Bellion, Keane, Scholes, Djemba-Djemba, Kleberson, Fletcher, Giggs, Van Nistelrooy, Rooney, Smith

Forrige artikel

Gaz: Den næste måned vital

Næste artikel

United ude efter Hargreaves

ANNONCE