Foster igen centrum i chok-beslutning

Den engelske målmand skiftede højst overraskende til Manchester United sidste sommer fra Stoke. ingen på det tidspunkt kendte til den 23-årige målmand,…

Den engelske målmand skiftede højst overraskende til Manchester United sidste sommer fra Stoke. ingen på det tidspunkt kendte til den 23-årige målmand, som ingen kampe havde spillet for Stoke, og skiftet overraskede endnu flere på grund af Uniteds mængde af talentfulde målmænd.

Helt som forventet blev talentet da også udlånt til Watford i The Championship, hvor han fik stor succes og kronede sæsonen med en oprykning til Premier League.

I dag kom så det allerstørste chok dog af dem alle.
Sven-Göran Eriksson udtog nemlig i dag Foster til den engelske VM-trup, hvor han skal stå standby hvis nogen spillere bliver skadet i træningslejren.

Endnu er han ikke sikker på om han i næste sæson får lov til at fortsætte hos Watford eller om United kalder ham tilbage.

Udtagelsen af Foster kommer efter at Englands tredjekeeper Robert Green måtte udgå fra en træningskamp for England i går. Istedet blev Liverpools Steve Carson udtaget til truppen og dermed efterlod en ledig plads til Foster.

Foster er i øjeblikket på ferie i Dubai, men denne er med det samme aflyst.

Forrige artikel

Picken blev hurtigt nappet

Næste artikel

Længe leve minderne

ANNONCE