Fosu-Mensah: En klar forbedring

Den unge forsvarsspiller er godt tilfreds med, at United torsdag kom på tavlen i Europa League.

Det blev aldrig den ventede opvisning fra Manchester United, da Zorya Luhansk blev sendt hjem med et 1-0-nederlag. Alligevel hæfter Fosu-Mensah sig dog ved vigtigheden af at være på tavlen i Europa League.

– Det vigtigste var at få de tre point. Vi tabte i Holland, så det var helt sikkert en vigtig kamp for os. Vi gik ind til kampen med en masse selvtillid fra weekenden, og målet var at fortsætte i den samme stil, sagde Fosu-Mensah til MUTV efter kampen.

– Personligt har jeg det bedre og bedre, og som fodboldspiller ønsker du at spille. Nu har jeg fået en kamp i Liga Cuppen og i Europa League, og det gør mig godt tilfreds. 

Timothy Fosu-Mensah lægger ikke skjul på, at nogle af truppens mest rutinerede spillere har en stor indflydelse på de yngre spillere.

– Jeg lytter til de rutinerede spillere hver dag. Rooney, Carrick og Zlatan betyder meget, og de hjælper mig til at blive en mere komplet fodboldspiller. Chris Smalling har også betydet meget for mig, og jeg kan altid komme til ham, hvis jeg har nogle spørgsmål. 

Næste gang Fosu-Mensah kan få chancen for Manchester United er i weekenden, når Stoke kommer på besøg på Old Trafford. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Zlatan forventer meget mere

Næste artikel

- Vi skal bruge Zlatans kvaliteter mere

ANNONCE