Fosu-Mensah: En klar forbedring

Den unge forsvarsspiller er godt tilfreds med, at United torsdag kom på tavlen i Europa League.

Det blev aldrig den ventede opvisning fra Manchester United, da Zorya Luhansk blev sendt hjem med et 1-0-nederlag. Alligevel hæfter Fosu-Mensah sig dog ved vigtigheden af at være på tavlen i Europa League.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Det vigtigste var at få de tre point. Vi tabte i Holland, så det var helt sikkert en vigtig kamp for os. Vi gik ind til kampen med en masse selvtillid fra weekenden, og målet var at fortsætte i den samme stil, sagde Fosu-Mensah til MUTV efter kampen.

– Personligt har jeg det bedre og bedre, og som fodboldspiller ønsker du at spille. Nu har jeg fået en kamp i Liga Cuppen og i Europa League, og det gør mig godt tilfreds. 

Timothy Fosu-Mensah lægger ikke skjul på, at nogle af truppens mest rutinerede spillere har en stor indflydelse på de yngre spillere.

– Jeg lytter til de rutinerede spillere hver dag. Rooney, Carrick og Zlatan betyder meget, og de hjælper mig til at blive en mere komplet fodboldspiller. Chris Smalling har også betydet meget for mig, og jeg kan altid komme til ham, hvis jeg har nogle spørgsmål. 

Næste gang Fosu-Mensah kan få chancen for Manchester United er i weekenden, når Stoke kommer på besøg på Old Trafford. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Zlatan forventer meget mere

Næste artikel

- Vi skal bruge Zlatans kvaliteter mere

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share