Fosu-Mensah takker holdkammerater

Timothy Fosu-Mensah har fået en gnidningsfri start på førsteholdet takket være holdkammeraterne.

Rygterne om et stort talent har floreret i en lang periode, men nu har Fosu-Mensah så taget det næste skridt mod en etableret plads på førsteholdet.

Overgangen var dog ikke gået så godt, hvis ikke det havde været for de mere etablerede spillere på holdet, som virkelig har hjulpet den unge spiller med at finde sig til rette i de første kampe. 

– Det var selvfølgelig meget overvældende at få sin debut. Da jeg sad på bænken for første gang med førsteholdet, var jeg selvfølgelig ekstremt nervøs. Carrick, Rojo, Blind og Varela hjalp mig dog utroligt meget, da jeg endelig kom på banen, siger Fosu-Mensah til Manutd.com

– Efter kampen kom Carrick, Memphis og Blind og lykkeønskede mig. Manageren og Giggs var også henne og give mig et klap på skulderen. Det var selvfølgelig skønt, at de alle sammen mente, at jeg klarede det godt. 

Efter et par kampe som indskifter fik Fosu-Mensah så sin fulde debut mod Watford. 

– Igen var medspillerne en stor hjælp. For en ung dreng på 18 år er det ret vildt, at manageren allerede nu viser mig den tillid. Jeg ønskede bare at betale tilbage med en god præstation. 

– Nu vil jeg fortsætte det hårde arbejde. Jeg vil fortsætte med at lytte til de gode råd fra både manager og holdkammerater. Jeg er hele tiden klar til at gribe chancen, hvis den pludselig skulle komme igen. Det handler om at holde begge ben på jorden, og det er jeg meget opmærksom på. 

Timothy Fosu-Mensah har mulighed for spilletid igen på søndag mod Everton. 

 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rojo vil spille for barndomsklubben igen

Næste artikel

Medie: United overvejer at udvide Old Trafford

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share