Medie: United overvejer at udvide Old Trafford

Manchester United overvejer at udvide den tribune, der fra på søndag kommer til at hedde Sir Bobby Charlton Stand, så Old Traffords kapacitet kommer op på omkring 80.000 tilskuere.

Old Trafford har med sin kapacitet på omkring 76.000 i mange år været det største klubstadion i England. Der er dog stor efterspørgsel efter billetter til Manchester Uniteds kampe, og der kunne formentlig sælges mange flere, hvis der var plads til det.

Alligevel skal vi tilbage til 2006, hvor de såkaldte Quadrants blev indviet, for at finde sidste gang, hvor Old Trafford blev udvidet. Ifølge ESPN er en udvidelse dog kommet på tale nu.

Mediet skriver, at nye regler for handicapfaciliteter, der skal installeres i sommeren 2017, kommer til at skære kapaciteten til omkring 73.000. Derfor overvejer United ifølge mediet at udvide den tribune, der indtil på søndag hedder South Stand, så stadion kommer til at kunne holde 80.000 tilskuere.

Fra på søndag til kampen mod Everton kommer tribunen til at skifte navn. Som en hyldest til klubbens mest scorende spiller kommer tribunen til at hedde Sir Bobby Charlton Stand.

 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Fosu-Mensah takker holdkammerater

Næste artikel

Lovende nyheder om Luke Shaw

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share