Fred: Godt at høre mit navn fra fansene

Fred var glad for at høre sit navn hos fansene efter en flot anden halvleg hvor ten Hag fik vendt mindsettet hos United spillerne.

Fred var en af de helt store spillere i anden halvleg og scorede det ene af de to mål, som Manchester United videre i Europa League. Men selvom han var her, der og alle vegne i anden halvleg, var han ikke lige så god i første halvleg. Det fik Erik ten Hag dog vendt om på fortæller brasilianeren:

– I første halvleg spillede vi ikke som vi normalt spiller. Men i anden halvleg var vi meget bedre, og scorede tidligt, så vi havde en god snak med træneren og vi ændrede vores mindset og kom rigtig godt ud.

Fred fik velfortjent opbakning fra Manchester United fans på lægterne hvilket han kunne mærke, og han vil tage den energi med videre til søndagens finalekamp i Carabao Cup mod Newcastle.

– Det var rigtigt godt at høre mit navn fra fansene, det var en god kamp, vi spillede godt. Vi skal blive ved, vi har en finale på søndag, og nu skal vi ændre vores fokus til finalen.

 

Søndag venter Newcastle altså i Carabao Cup finalen som spilles 17:30 på Wembley. Kan Fred være manden der skal gøre forskellen på midtbanen? Opret en profil på hjemmesiden og giv dit bud på, hvem der starter på midtbanen på søndag. 

3 kommentarer
 1. Med den præstation i 2.halvleg fortjener Fred at starte Finalen på Søndag, også velfortjent hyldest fra lægterne til aften.

  Har været efter Fred mange gange gennem hans tid i United, men når han rammer sit top niveau er han rigtig god, han svinger bare for meget desværre…

  GGMU

 2. I aftes fortjente han rosen for hans anden halvleg uden tvivl, mit problem med Fred er at, enten er han rigtig god, og ellers er han bare piv elendig der er intet midt i mellem, det er simpelthen enten/eller, så det er en stor gang gambling hver gang han spiller, men i går var han god heldigvis,
  så glæder jeg mig over i dag ..
  ❤️🖤GGMU FOREVER❤️🖤

 3. Jeg er helt enig med jer begge to han var dårligt i første halvleg men 2 halvleg var en super god. Og Ja der er ikk noget midt i mellem med ham så igen velfortjente han fik sin hylste❤️🖤❤️🖤

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Bruno: Old Trafford hjalp os

Næste artikel

Schmeichel: Vi har den rigtige mand

ANNONCE