Fred ønsker at blive husket af fansene i mange år fremover

Manchester Uniteds brasilianske midtbanekriger, Fred, fortæller i et interview, at han håber på, at fans vil huske tilbage på ham og det nuværende United-hold i mange år fremover.

Fred er efter en hård start i det engelske begyndt at blomstre op og finde sin faste plads på United-mandskabet.

I et interview med det brasilianske medie, Globo Esporte, fortæller Fred blandt andet om sine titelambitioner og Ole Gunnar Solskjærs trænerarbejde.

– Jeg er sikker på, at hvis jeg vinder (Premier League, red.), vil fansene huske os i lang tid. Jeg er sikker på, at jeg vil blive her i mange år og vinde mange titler sammen med vores fans, siger Fred.

Ligesom Harry Maguire drømmer Fred om at vinde de store trofæer i den nærmeste fremtid.

– For mig er Premier League-titlen en stor drøm sammen med Champions League. Det er store turneringer, og vi er tæt på at vinde. Vi har gode chancer. Lad os gøre det hele, fortæller en ambitiøs Fred.

Derudover fortæller den 27-årige brasilianer, at han sætter pris på det arbejde, Solskjær gør i den røde del af Manchester.

– Dude, han er vores træner. Selvfølgelig har spillerne stor kvalitet, men han hjælper os meget i hverdagen. Han er en fantastisk person og på samme tid en ung træner, som kommer til at udvikle sig meget mere, afslutter Fred.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

Maguire: Er kommet til United for at vinde trofæer

Næste artikel

Lindelöf erstatter Bailly på Anfield

ANNONCE