Fredagens rygtebørs

Står det til medierne, så er United interesseret i en hel palet af spillere.

Som vi tidligere på dagen skrev, så skulle Manchester United eftersigende være tæt på at sikre sig det schweiziske stortalent, Breel Embolo. The Mirror går skridtet videre og melder, at United allerede har en aftale på plads.

Igen i denne uge er der rygter om Dortmunds armenske landsholdsspiller, Henrikh Mkhitaryan. Denne gang melder Independent.ie, at Manchester United er tæt på at kapre spilleren for næsen af Arsenal.

Andre Gomes fra Valencia har længe været et varmt emne i medierne. De seneste meldinger lyder nu på, at Barcelona skulle være klar til at byde United op til dans i kampen om den eftertragtede offensiv-spiller. Det melder talksport.com.

En af de mere kuriøse kommer fra The Independent. Her melder mediet, at Manchester United skulle være klar til at smide Matteo Darmian med i en handel, der skulle bringe selveste Paul Pogba tilbage til klubben.

Flere medier har det seneste døgn skrevet, at Manchester United skulle være i gang med at hente Luis Nani tilbage til Old Trafford. Goal.com melder yderligere, at de personlige vilkår allerede skulle være forhandlet på plads.

På denne tid af året står rygterne i kø, og der er med garanti mange flere, som vi har overset. Husk nu at tage de kritiske briller på, når de engelske tabloidaviser læses igennem.

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Forrige artikel

Lampard roser frygtløse Rashford

Næste artikel

United siger farvel til Valdes og Powell

ANNONCE