Lampard roser frygtløse Rashford

Marcus Rashford har gjort en kometkarriere uden lige, og de mange mål i foråret har også sendt ham til EM i Frankrig med England. Han er den angriber, England har manglet, mener Frank Lampard.

Det var ikke mange, der havde hørt navnet Marcus Rashford, da den unge englænder erstattede en skadet Martial i startopstillingen mod FC Midjylland i Europa League. Men med to mål i den kamp og igen mod Arsenal et par dage senere, var en ny helt på Old Trafford født.

Rashford blev hurtigt en vigtig spiller for den nu tidligere United-manager Louis van Gaal, og i flere kampe i foråret gjorde han rutinerede Premier League-forsvarere rundtosset med hurtige løb. De mange hurtige løb er blevet bemærket af den tidligere Chelsea-spiller Frank Lampard.

– Uanset om han har bolden eller ej, så prøver han hele tiden at komme om bag om forsvarsspillerene. Og ligesom dem spiller han fuldstændig uden frygt, udtaler englænderen til The Times.

– Han er den type angriber, som England har manglet. Jeg kan virkelig godt lide ham.

Om Marcus Rashford får chancen for at vise sine evner frem til slutrunden, får vi første syn for, når England i morgen aften møder Rusland.

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Forrige artikel

Breel Embolo til United?

Næste artikel

Fredagens rygtebørs

ANNONCE