Fredagens rygter

Her er dagens overblik over transferrygter vedrørende Manchester United.

Foto: George Wood/Getty Images

Fredag d. 6. juni

United er interesseret i midtbanespilleren Khéphren Thuram fra søsterklubben i Nice. Prislejet skulle ligge mellem 20 og 30 millioner euro. Det skiver L’Équipe. Den franske avis skriver yderligere, at forsvarsspilleren Jean-Clair Todibo, som er blevet rygtet til Old Trafford, har en pris på cirka 25 millioner euro.

Ifølge den tyrkiske sportsavis Fotomac har Galatasaray budt 10 millioner euro for Aaron Wan-Bissaka. Det bud har United dog afvist. Det skriver Sport Witness.

Chelsea har tænkt sig at byde Manchester United op til dans i kampen om Michael Olises underskrift. Ifølge The Standard er højrekanten meget højt på Chelseas ønskeliste.

Onsdag d. 5. juni

Manchester United ser Jarrad BranthwaiteGleison Bremer og Jean-Clair Todibo som gode muligheder, hvis bagkæden skal forstærkes i det kommende vindue, skriver Football Insider.

Ifølge Fabrizio Romano har Manchester United kontaktet angriberen Benjamin Šeško fra Red Bull Leipzig. Det skulle Arsenal og Chelsea efter sigende også have gjort.

Marca skriver, at Manchester United skulle have sendt et bud på 60 millioner euro afsted til Lille for den talentfulde 18-årige forsvarspiller Leny Yoro.

Tirsdag d. 4. juni

Både Manchester United og Liverpool holder et vågent øje med den centrale forsvarsspiller Gonçalo Inácio fra Sporting. Den 22-årige portugiser har en frikøbsklausul på 60 millioner euro. Det skrive både O Jogo og Fabrizio Romano. Derudover skriver portugisiske A Bola, at United også er varme på Inácios forsvarskollega i Sporting, Ousmane Diomande.

Og vi bliver i Portugal, da der også er nyt om João Neves fra Benfica, som længe har været rygtet til United. Nu skulle interessen være så konkret, at United har sendt et bud afsted på 60 milliner euro. Det bud har Benfica afvist, skriver den portugisiske avis Record. Den unge defensive midtbanespiller har en frikøbsklausul på 120 millioner euro.

Mandag d. 3. juni

Ifølge portugisiske O Jogo har Bayern München henvendt sig på Bruno Fernandes.

Sir Alex Ferguson, i rollen som ambassadør for United, har holdt møde med Dougie Freedman, som er sportsdirektør i Crystal Palace. De to skulle have diskuteret fremtiden for forsvarsspilleren Marc Guehi samt de to kreative esser Eberechi Eze og Michael Olise. Det skriver Football Insider.

Cristiano Ronaldo skulle efter sigende have forsøgt at overtale både Casemiro og Real Madrids Nacho Fernandes til at skifte til Al Nassr. Det skriver spanske Marca.

Forrige artikel

Journalist: Beslutning om Ten Hag nærmer sig

Næste artikel

Independent: Ratcliffe er klar til at sælge søsterklub

ANNONCE