Independent: Ratcliffe er klar til at sælge søsterklub

Uefas strenge regler om flerklubsejerskaber kan få Sir Jim Ratcliffe til at sælge OGC Nice. Det skriver Independent.

Foto: Mike Hewitt/Getty Images

Manchester Uniteds nye medejer Sir Jim Ratcliffe ejer blandt andet også fodboldklubben OGC Nice i Frankrig. Men det gør han muligvis ikke i så lang tid endnu.

Sir Jim Ratcliffe er nemlig interesseret i at sælge den franske klub. Det skriver Independent. Et muligt salg er, ifølge avisen, Ratcliffes løsning på de problemer, det giver at eje flere klubber, der deltager i Uefas turneringer.

Både Manchester United og Nice har kvalificeret sig til Europa League i den kommende sæson. Uefa tillader dog ikke, at klubber af samme ejer deltager i den samme europæiske turnering. Til den kommende sæson har begge klubber dog fået dispensation.

The Times: Nu kan United endelig ånde lettet op

Men sådan kommer det formentlig ikke til at være fremvoer. Det forventes, at Uefa vil indføre strammere regler til 25/26-sæsonen for at håndtere det stigende antal af flerklubsejerskaber.

Det kan dog blive vanskeligt at afsætte den franske søsterklub. Der er endnu ikke blevet indgået en TV-aftale for Ligue 1, hvilket på nuværende tidspunkt betyder, at franske klubber får langt færre indtægter i den kommende sæson.

Sir Jim Ratcliffe og Ineos ejer også Lausanne-Sport i Schweiz.

 

1 kommentar
Skriv et svar
Forrige artikel

Fredagens rygter

Næste artikel

EM Special: Et 5-a-side hold med EM-spillere fra United. Nr. 3: Målslugeren

ANNONCE