Journalist: Beslutning om Ten Hag nærmer sig

Jamie Jackson, der skriver for The Guardian, forventer, at en beslutning om Erik ten Hags fremtid bliver truffet i denne uge.

Foto: Ash Donelon/Manchester United via Getty Images

Journalisten Jamie Jackson, der skriver for bl.a. The Guardian om Manchester United, skriver på sin X-profil, at en beslutnig omkring Erik ten Hags fremid vil blive truffet i denne uge.

Dermed ser det ud til, at klubbens fans snart kan få besvaret det store spørgsmål, om den hollandske manager skal stå i spidsen for holdet, når den nye sæson starter til august.

Også Ben Jacobs, der er skriver for GIVEMEPSORT, skriver, at en beslutning bliver sandsynligvis bliver truffet inden længe.

– Beslutningen om Ten Hag ventes snarere før end senere, men den tid, beslutningen har taget, viser bare, at der er tale om en grundig evaluering af sæsonen, hvilket hele tiden har været planen, skriver Jacobs.

– De (ledelsen red.) forsøger også at forestille sig, hvordan han (Erik ten Hag red.) vil have det med at arbejde under denne nye model og struktur. Det handler ikke kun om Ten Hag og hans forhold til spillerne og hans trænerstil. Det er derfor dét, at det har taget så lang tid, tilføjer Jacobs.

Skulle Ten Hag blive fyret vil det ifølge flere medier koste klubben op imod 9 mio. pund i kompensation.

 

1 kommentar
  1. Nu skal de ikke trække i langdrag, og blive endnu en MU classic, hvor der først købes og sælges 10 dage før turneringen starter, eller der slet ikke bliver solgt. EM gør jo, at nogen spillere først kan handles efter d. 14. Juli 😱
    Managerpositionen skal bare være på plads inden 30.6, så der er tid til forberedelse. Og nej! United skal ikke vente på Southgate. Det er der ikke nogen fremtidsperspektiver i….

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

MEN: Stortalent misser førsæsonen

Næste artikel

Fredagens rygter

ANNONCE