Gammel United-mand sikrede Bournemouth sejren

På trods af en godkendt start tabte United på udebane mod Bournemouth efter en sløj kamp.

Det var den tidligere United-spiller Joshua King, der gav sit gamle hold en kold spand vand i hovedet kort før pausen, og sikrede Bournemouth en 1-0 sejr.

Manchester United startede kontrollerede kampen fint på en svær, regntung bane, hvor det var svært at få fart i ben og bold.

Første halvdel af halvlegen stod der United på, men de formåede ikke at true Bournemouth-målmanden nævneværdigt.

Bournemouth fik nemmere ved at spille sig ud af Uniteds indledende pres, og til sidst i halvanden var United-spillerne så tunge, de ikke kunne dække op i feltet. Joshua King, der er kommet igennem Uniteds eget akademi fik en bold i feltet med ryggen til mål. Nordmanden fik lov at vende af på Wan-Bissaka, Lindelöf gik helt forkert i byen, og så var De Gea chanceløs i målet.

Solskjærs spillere har spillet mange kampe de seneste uge, og der kunne ses i dag, hvor flere så meget tunge ud. I de første 20-25 minutter kunne Bournemouth ikke styre Daniel James, men derefter var det ikke meget, man så til den lynhurtige waliser.

Første træk fra Solskjær var at sætte Lingard ind. Siden kom Greenwood og Brandon Williams ind, og de første minutter lignede det, at de tre nye sparkede noget energi ind i deres medspillere, og Mason Greenwood fik også Uniteds største chance, da han kort under mål afsluttede på stolpen.

Det var det tætteste, United kom på en udligning efter en meget skuffende præstation.