Garnacho blev sen matchvinder ude mod Fulham

United trak sig sejrrigt ud af en tempofyldt kamp på Craven Cottage søndag aften. 18-årige Alejandro Garnacho dukkede op dybt inde i tillægstiden og sikrede United en pligtsejr på 1-2. Christian Eriksen scorede åbningsmålet.

Manchester United skulle her til aften forsøge at slutte godt af, inden Premier League viger pladsen for VM-slutrunden i den kommende tid. Det lykkedes med nød og næppe, og United går på VM-pause med en et-måls sejr ude over Fulham.

United kunne efter 45 minutter gå til pause med en føring på 0-1 takket være Christian Eriksen. Da der var spillet et kvarter, havnede en omstilling lidt tilfældigt for fødderne af danskeren, og midtbanedirigenten kunne ikke undgå at prikke den ind.

1. halvleg bølgede generelt lidt frem og tilbage, hvor ingen af holdene for alvor fik kontrol over kampen. Efter åbningsmålet overlod United lidt af initiativet til hjemmeholdet. De største chancer tilfaldt dog stadig United, og de røde djævle burde også være gået i omklædningsrummet med en mere komfortabel føring.

Fulham kom ud med fornyet energi fra 2. halvlegs start, og hjemmeholdet var også tæt på at udligne flere gange. Takket være David de Gea i målet skulle der dog gå 15 minutter af 2. halvleg før den udligning faldt.

Målet kom efter et dumt boldtab midt på banen, som fangede United i ubalance. Få sekunder senere satte den tidligere United-spiller, Daniel James, foden på et indlæg, og denne gang kunne David de Gea ikke holde bolden ude af netmaskerne.

Udligningen rystede United, og holdet fik ikke lagt det fornødne pres på Fulham. Det ændrede en purung argentiner dog på.

Dybt inde i tillægstiden kombinerede indskiftede Garnacho med Christian Eriksen, og efter et bandespil endte det 18-årige stjerneskud alene med Leno i målet. Den unge kantspiller viste koldblodighed og udplacerede tyskeren i Fulhams mål.

United går derfor på VM-pause som nummer 5 i Premier League.

Kampfakta – Fulham – Manchester United 1-2

’14: Christian Eriksen, 0-1

’61: Daniel James, 1-1

’90+3: Alejandro Garnacho 1-2

Eriksen om første United-mål: På tide!