Garnacho udtaget til Argentinas landshold

Alejandro Garnacho er en del Argentinas trup til træningskampene mod Panama og Curacao i slutningen af marts måned.

Manchester Uniteds nummer 49, Alejandro Garnacho, var ikke tiltænkt den helt store rolle på Erik ten Hags mandskab forud for denne sæson.

Men med sine vævre driblinger og sit enorme gåpåmod har det 18-årige stjerneskud overbevist sin hollandske manager om, at han er værd at satse på. Det satte kantspilleren endnu en gang to streger under, da han på fornemmeste vis sendte United foran 2-1 i onsdagens FA Cup-kamp mod West Ham.

Garnacho har nu også imponeret Argentinas landstræner, Lionel Scaloni, så meget, at han er blevet kaldt ind til Argentinas landsholdssamling.

Det er ikke første gang, at Garnacho bliver udtaget til Scalonis trup. Han blev også indkaldt i marts 2022, hvor han ikke kom i spil. Til VM-slutrunden i Qatar blev der akkurat ikke plads til kantspilleren. Derfor han har stadig sin debut til gode.

Garnacho er født i Spanien, men han har en argentinsk mor. Han har derfor både repræsenteret Spanien og Argentina på ungdomsniveau.

Foruden Garnacho, er Lisandro Martínez også blandt Scalonis 35 udvalgte spillere.

Argentina spiller mod Panama d. 23. marts. Kampen mod Curacao finder sted d. 28. marts.

Har Garnacho efterhånden fortjent en fast plads i startopstillingen på Uniteds hold? Opret en profil på OldTrafford.dk og giv din mening til kende i kommentarfeltet under artiklen. Så er du samtidig med i konkurrencen om en valgfri Manchester United-trøje fra denne sæson. 

2 kommentarer
  1. Fortjent, Garnacho vokser virkelig med den tillid han vises af ETH, håber bare han holder begge ben på jorden…

    GGMU

  2. Kæmpe stort tillykke til vores rising star, det er satme fuld fortjent, han har en kæmpe karriere foran sig, og jeg vil af hele hjertet håbe at han lytter til ETH og holder begge ben på jorden..🙏🙂
    ❤️🖤GGMU FOREVER❤️🖤

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Rashford kåret til månedens spiller af fansene

Næste artikel

Eric Ramsay udnævnt til assistent for Wales' landshold

ANNONCE