Gary Neville opfordrer Woodward til en mere moderne strategi

Den tidligere Manchester United spiller og nuværende ekspert på Sky Sports udtaler, at administrerende direktør, Ed Woodward, bliver nødt til at gå over til en mere moderne ledelsesstil for at få Manchester United på rette vej igen. Han mener blandt andet, at klubben bør tage ved lære af Bayern München og Manchester City.

Gary Neville, som optrådte for Manchester United fra 1992-2011, er ofte ude med en kritik af den nuværende situation i hans gamle klub. Dette er også tilfældet i denne omgang, hvor Neville udtaler sig om Woodwards måde at drive Englands mest vindende klub på. 

– Ed Woodwards job er at levere profit både på og udenfor banen. Profit på banen er gode præstationer og trofæer – ligatitler og Champions League, udtalte Gary Neville blandt andet til Monday Night Football.

– Klubben leverer varen udenfor banen. Her har Ed Woodward leveret et fantastisk job med tanke på den kommercielle drift. Der er dog ingen tvivl om, at han skal tillægge en fodboldstruktur ind under dette. 

– Fodbold har ændret sig. Væk er dagene med en bestyrelsesformand og en manager. Nu er der både heads of recruitment, sporting directors og andre personer, som arbejder for de beste klubber i verden såsom Bayern München og, desværre, Manchester City, hvis mennesker og deres måde at drive klubben på er fantastisk. 

Herefter kommer Neville frem til sin pointe, hvor han langer ud efter Woodward, og opfordrer klubben til at tage ved lære af de to føromtalte. 

– Manchester United er nødt til at gøre det samme. Klubben har brug for seriøse fodboldmennesker, som kan guide klubben, fordi den senest har sprunget fra strategi til strategi. 

– Du er nu i en tid af moderne fodbold, hvor klubberne er nødt til at tilegne sig mere moderne strukturer. Den gamle stil af principper i Manchester United, hvor man tålmodigt gav managers muligheden for at bevise sig i tre eller fire sæsoner, er slut. 

– Måden klubben prøver at arbejde på nu er ved at bruge en seriøs sum penge – 200 millioner pund hver sæson. Du har brug for seriøse mennesker, som du kan stole på, og som kan bruge disse penge for dig. 

Nevilles udtalelser kommer ovenpå, at The Guardian tidligere på måneden skrev, at Manchester United planlægger at tilknytte en sportsdirektør, når de er færdige med at udvide træningsfaciliteterne på Carrington. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Blog: Fem ting, vi lærte af Brighton-kampen

Næste artikel

Tidligere Arsenal-spiller overtalte Fred til United-skifte

ANNONCE