Gensidig glæde mellem Fergie og van der Sar

Efter sidste sæsons store målmandsproblemer lader det til, at Sir Alex Ferguson har fundet manden han kan stole på. Der er i hvert fald ikke scoret på…

Efter sidste sæsons store målmandsproblemer lader det til, at Sir Alex Ferguson har fundet manden han kan stole på. Der er i hvert fald ikke scoret på Edwin van der Sar endnu, og det er inklusiv træningskampe.

Den rekord kan “naturligvis” ikke holdes, men van der Sar og Ferguson håber ikke overraskende begge, at der går så længe som muligt, inden den rutinerede hollænder må pille bolden ud af nettet for første gang i sæsonen.

“Det her er hvad manageren vil have af os,” udtalte van der Sar til Sky Sports, efter endnu et clean sheet, denne gang mod Newcastle, og fortsatte: “Sidste år tabte og delte United for mange kampe i de første 10 kampe af sæsonen.”

“Det er en god start fordi vi vinder. Det vil vi gerne fortsætte med. Det er altid rart at holde buret rent, men det vigtigste er, at vi vinder. Det er det primære.”

“Vi vil ikke tabe for meget terræn, så det er derfor vi er meget fokuseret. Avisoverskrifterne går altid til angriberne selvfølgelig, men jeg synes også, at forsvarene og midtbanespillerne spiller godt. Det vigtigste for mig, er at forsvaret spiller godt.”

van der Sar afslutter interviewet med at rose sin 15 år yngre medspiller, Wayne Rooney:

“Holdet er ikke kun Wayne Rooney. Men han spillede godt ved at score det første og lægge op til det andet. Rooney er verdensklasse, og vi kan stadig vente os meget fra ham,” spår van der Sar, mens Ferguson efter Newcastle-kampen ikke var sen til at rose sin rutinerede målmand:

“Man så i onsdags, at van der Sar farede ud af målet for at give en spiller en opsang. Det var godt at se, fordi han siger til den unge spiller, “Jeg er 34 år gammel, jeg har været i Champions League-finalen og jeg har spillet 95 landskampe.”

“Det er derfor, at han er her. Jeg synes det var godt at se.”

“Han kommer ikke til at holde buret rent hele sæsonen igennem, men han har gjort en forskel,” beretter Ferguson.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Ruud gnider salt i såret

Næste artikel

Fergie: Bare los Ronaldo ned

ANNONCE