Gheorge Hagi: Vær beredt, United

Den rumænske legende, Gheorge Hagi, advarer Manchester United imod at tage for let på opgaven mod CFR Cluj i tirsdagens Champions League-opgør.

Fodboldikonet Gheorge Hagi var en af de bedste fodboldspillere i verdenen op igennem 90’erne, og betragtes stadig som den mest kendte rumæner nogensinde. Når han åbner munden, så lyttes der, og det bør Manchester United muligvis også gøre.

– Manchester United skal passe på. CFR Cluj er et rigtig godt mandskab, og de har vundet alle europæiske kampe i denne sæson. De var ikke et stort hold i Rumænien før for fem år siden, hvor de startede med at vinde trofæer. De har spillet Champions League før, og holdt Chelsea fra at vinde hjemme, så de vil ikke være bange for United. De er meget velorganiserede med Ioan Andone bag roret, og havde det ikke være for deltagelsen i europæisk fodbold og de mange skader, så havde de formentlig lagt på førstepladsen i den hjemlige liga, siger den 47-årige legende til Manchester Evening News.

CFR Cluj slog Basel både ude og hjemme i Champions League-kvalifikationen, og avancerede dermed til gruppespillet på schweizernes bekostning. Basel husker vi United-fans alt for godt fra sidste sæson, hvor de var med til at sende Manchester United i Europa League.

Gheorge Hagi er i dag træner for Viitorul Constanta. Han har tidligere stået i spidsen for CFR Cluj og Uniteds konkurrenter i Gruppe H, Galatasaray. Han nåede både at trække i Real Madrids og Barcelonas trikot i sin professionelle karriere.

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Lindegaard: Alle kampe er vitale

Næste artikel

Rygte: Sneijder i bytte for Nani?

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share