Lindegaard: Alle kampe er vitale

Måske er CFR Cluj ikke det mest prominente navn i fodboldverdenen, men Anders Lindegaard forsikrer om, at Manchester United ikke tager noget for givet.

Anders Lindegaard blev valgt foran konkurrenten David de Gea i weekenden i nederlaget til Tottenham. Danskeren måtte se sig passeret tre gange, hvorfor spanieren muligvis har gode kort på hånden i forhold til at blive valgt i tirsdagens Champions League-opgør mod CFR Cluj.

Den danske keeper gør det klart, at Manchester United vil have et godt resultat med sig hjem fra Rumænien.

– Vi vil gå videre fra gruppespillet. Ingen krumspring denne gang – vi skal ikke lave de samme fejl som vi gjorde sidste sæson. Det er altid noget specielt at deltage i Champions League. Hele atmosfæren omkring turneringen, og bare det at høre hymnen før kampen giver en meget speciel følelse hver gang, siger Anders Lindegaard til Manutd.com.

Ser gerne en gentagelse

Den 28-årige målvogter håber på, at Manchester United kan udvise samme professionalisme som sidste gang de besøgte Rumænien.

– Tirsdagens kamp er vigtig for os, men det er alle kampe. Som jeg har sagt før, så er det én af de ting, som udgør Manchester United. Ligegyldigt om vi møder Crawley hjemme i FA Cuppen eller Liverpool ude i ligaen, så går vi ind til kampen med samme indstilling. Vi spillede i Rumænien sidste sæson, og vi håber på at få et lignende resultat med hjem denne gang. Vi skal bare derned og vinde igen simpelthen.

Forrige artikel

Optakt: CFR Cluj - Manchester United

Næste artikel

Gheorge Hagi: Vær beredt, United

ANNONCE