Giggs hylder chefen

Ferguson fejrer 20 trofæfyldte år som manager og Giggs mener, at den tidligere Aberdeen manager er den bedste i faget nogensinde. Hvis der er en spiller…

Ferguson fejrer 20 trofæfyldte år som manager og Giggs mener, at den tidligere Aberdeen manager er den bedste i faget nogensinde. Hvis der er en spiller der ved, hvad han taler om er det Giggs. Han kan nemlig snart fejre sit 16 års jubilæum her den første dag i julemåneden. Giggs mener, at Ferguson kan opbygge et nyt dynasti.

“Jeg tror, at Alex Ferguson vil blive huske som Uniteds alletiders bedste manager, fordi han har vundet så meget. Hvad Sir Matt Busby gjorde for klubben vil aldrig blive glemt, men antallet af titler som Ferguson har vundet, gør ham til en éner; siger Giggs til Sky Sports.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

“Siden han vandt det første mesterskab, har han bragt enorm succes til klubben. Den måde han har domineret engelsk fodbold på er helt utroligt, og jeg tror der er mere i komme”; fortsætter Giggs.

Med hensyn til klubbens fremtid spår Giggs oså succes. Dette bakkes i særdeles hed op af, at United har haft den bedste start i ligaen nogensinde og ligger i skrivende stund nummer 1.

“Manageren har taget højde for, at fundamentet for fremtiden ligger parat, så spillere som Wayne Rooney og Cristiano Ronaldo, kan blive nogle af verdens bedste spillere i løbet af nogle år. Dette er måden, han arbejder på og sådan vil han fortsætte nogle år;” fastslår Giggs.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

Forrige artikel

VDS afviser det hollandske landshold

Næste artikel

United har flest fans i England

ANNONCE