Giggs: Jeg kan stadig være med

Den walisiske kantspiller har misset starten af sæsonen grundet en skade, han pådrog sig timer før Uniteds første Champions League-kvalkamp mod Debrechen…

Den walisiske kantspiller har misset starten af sæsonen grundet en skade, han pådrog sig timer før Uniteds første Champions League-kvalkamp mod Debrechen. Siden har United-toget – i en del kampe anført af Park – kørt på skinner, hvilket betyder, at Giggs ikke kan være så sikker på sin plads som førhen.

Desuden har Sir Alex Ferguson udtalt, at Ryan Giggs nu mere skal bruges som en allroundspiller, der kan sættes overalt – og altså ikke kun fast på venstrekanten. Det tolkes som en antydning af, at Fergie så småt er ved at kigge sig om efter manden, der skal indspilles på venstrekanten som Giggs´ afløser, men det er ikke noget der bekymrer nummer 11.

”En manager i en klub som denne vil altid søge at forstærke sin trup. Det er kun godt, da det giver os andre udfordringer. Men jeg mener stadig, at når jeg er i topform, er jeg en fast plads værd. Mente jeg ikke det, havde jeg aldrig underskrevet en ny tre-årig kontrakt,” lyder meldingen fra Giggs.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Begge Uniteds transfermål solgt

Næste artikel

Mads Timm udlånt igen

ANNONCE