Giggs måske på holdkortet i morgen

På trods af sine forpligtelser som midlertidig manager, overvejer Ryan Giggs at sætte sig selv på holdkortet til lørdagens kamp mod Sunderland

Ikke siden Stuart McCall spillede for Bradford City tilbage i år 2000 har en manager for en Premier League-klub også været at finde på grønsværen som spiller. Men dette kan dog ændre sig, afslørede Ryan Giggs på dagens pressemøde ifølge manutd.com.

– Jeg træner stadig med, og deltager i øvelserne, så jeg er stadig i betragtning til at spille i de resterende kampe. Jeg prøver bare at holde mig selv i form, og prøver at vinde hver kamp. Men det kan godt være, jeg ikke længere kan komme på holdet!

Ligesom i sidste uge var Uniteds midlertidige manager i godt humør, og ikke bleg for at joke lidt. Sidste uge mod Norwich troppede waliseren op i jakkesæt, men det kan ændre sig – hvis han skulle vælge sig selv til holdet.

– De fleste fodboldspillere er ret overtroiske, så jeg tror, jeg går efter jakkesættet igen, med mindre jeg spiller!

Således holder Giggs muligheden åben for, at han igen kan få scoret i Premier League. Hvorvidt det dog er alvorsord eller ej, må fansene vente til lørdag eftermiddag med at finde ud af. 

Som spiller har Ryan Giggs optrådt 962 gange, og scoret 162 mål for Manchester United. Før denne sæson har waliseren fundet nettet i samtlige Premier League-sæsoner.

Forrige artikel

Rooney tvivlsom til lørdag

Næste artikel

Optakt: Manchester United – Sunderland

ANNONCE