Giggs stolt over nyt mesterskab

Ryan Giggs kalder Manchester Uniteds 20. mesterskab for et af de bedste, han har været med til.

Manchester United blev skældt hæder og ære fra, efter de i sidste sæson tabte mesterskabet i sidste spillerunde. Blandt andet derfor har denne sæson været noget helt specielt. 

Det mener Ryan Giggs, der i mandags kunne fejre sit 13. mesterskab med United efter 3-0-sejren over Aston Villa. 

– Når man ser på det antal sejre, vi har fået, må man erkende, at det har været en fantastisk sæson i ligaen. Nogle af præstationerne har været eminente. Det er altid helt specielt at vinde Premier League. Især når man tager slutningen af sidste sæson i betragtning, der var en stor skuffelse, siger den 39-årige waliser til Sky Sports. 

Det flotte comeback, der sikrede United titlen så tidligt i slutfasen, rangerer derfor blandt de flotteste mesterskaber nogensinde i Giggs’ bog. 

– Når man kommer så stærkt igen det følgende år, må det betyde, at det (mesterskabet, red.) rangerer meget højt. Overordnet set er vi glade for, hvordan det hele har flasket sig, lyder det fra Giggs. 

Ryan Giggs har nu som enkeltperson vundet lige så mange engelske mesterskaber som Arsenal, mens Manchester United og Liverpool er de eneste klubber med flere titler i trofæskabet. 

Forrige artikel

Rio foran ny kontrakt

Næste artikel

Bale er favorit hos bookmakerne

ANNONCE