Giggs sulten efter mere succes

Ryan Giggs nød et par ugers sommerferie, men savnede hurtigt fodbolden.

Ganske vist fylder Giggs 40 til november, han har spillet mere end 900 kampe for United, og han har vundet et hav af forskellige titler. Alligevel har Ryan Giggs stadig sulten og motivationen til at arbejde hårdt og ville vinde mere.

– Det er naturligvis skønt med nogle ugers ferie efter en lang og hård sæson, men efter to-tre uger begynder man at tænke på at komme tilbage og vinde mere.

– Jeg har nydt sommeren, som har været noget anderledes i forhold til sidste år. Det er selvfølgelig dejligt at kunne gå på ferie som mester, men der går ikke længe inden man begynder at længtes efter at spille igen. Man ønsker udfordringer, og man kan næsten ikke vente før den nye sæson starter igen, fortæller Giggs til manutd.com.

Spændende tider under ny manager

Ryan Giggs går ind til sin 24. sæson i United, alle har været med Sir Alex Ferguson som boss. Men det er der ændret på nu, og Giggs skal for første gang i sin seniorkarriere i United, nu til at spille under en anden manager.

Men waliseren er positiv, – tingene går godt, og alle arbejder rigtig hårdt i øjeblikket, siger Giggs.

Pre-season er traditionelt kendt for nogle hårde træningspas med masser af løb. Derfor møder spillerne sjældent op uden selv at have forberedt sig lidt i løbet af sommerpausen. Giggs har også holdt sig i gang i løbet af ferien.

– Jeg føler mig godt tilpas. Jeg tog den med ro i tre ugers tid lige efter sæsonen, men derefter startede jeg med at gå i træningscentret nogle gange om ugen, ligesom jeg også fik svømmet og løbet under min ferie.

– Desuden var jeg i Tyrkiet med Gary Neville, hvor jeg tog træneruddannelsen, og der trænede vi en del sammen også, hvilket var rigtig godt, fortæller Giggs.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Moyes vil give så mange som muligt spilletid

Næste artikel

David Moyes's første startopstilling

ANNONCE