Giggs: Var stoppet hvis ikke jeg spillede for United

Den walisiske troldmand mener ikke selv han ville have opnået den samme karriere andetsteds.

“Ude godt, men hjemme bedst”, er der en talemåde der hedder. Og hvis man spørger Ryan Giggs, der i dag fylder 40 år, er der noget om udsagnet.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

I løbet af sin karriere har han et par gange været rygtet væk fra “de røde djævle”, men interessen udmøntede sig aldrig i et skifte væk fra United. Til Manchester Evening News siger Giggsy, at et sådant skifte nok ville have betydet en kortere karriere.

– Hvis jeg havde skiftet til en anden klub var jeg stoppet nu. Jeg er heldig at være i en god klub, hvor jeg er omringet af gode spillere. Jeg har også en god manager.

Ryan Giggs har tidligere afsløret, at en sund kost og yoga blandt andet har været hemmeligheden bag hans forlængelse af sin ungdom. Og han gør da også alt han kan for at blive ved.

– Jeg passer på mig selv og prøver at træne hver dag og forberede mig på at blive valgt. Jeg nyder det så meget jeg kan og forsøger, selvfølgelig, at bidrage til holdet.

En ny rolle

Giggsy føler også han er blevet klogere med årene og forsøger så godt han kan at udnytte sine yngre holdkammeraters energi. I onsdagens nedsabling af Bayer Leverkusen dannede han midtbaneduo med løbestærke Phil Jones, hvilket veteranen forsøger at udnytte bedst muligt.

– Det er en fornøjelse at have en som Phil Jones ved siden af én – han laver løbearbejdet for mig. Alt jeg forsøger på, er at holde det hele under kontrol.

Ved siden af jobbet som spillende træner for de engelske mestre, er han desuden ved at tage et trænerlicens og har for nylig åbnet en fodboldrestaurant med Gary Neville. Men Giggsy vil stadig prøve at holde fokus på fodbolden, så længe han kan.

– Det kan sommetider være hårdt, men jeg nyder det og så længe det er tilfældet, vil jeg fortsætte.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Video: Tillykke Ryan Giggs!

Næste artikel

Tidligere forsvarsklippe: På tide Giggsy går på pension!

ANNONCE