Tidligere forsvarsklippe: På tide Giggsy går på pension!

Sådan lyder det i en joke fra Gary Pallister, der efterhånden synes Giggs er blevet for god.

I forbindelse med Giggs’ fødselsdag, bliver han hyldet på alle fronter. Gary Pallister, der selv tørnede ud i mere end 300 kampe for United, hopper med i koret. Giggs er simpelthen blevet for god, lyder det.

– Det er på tide Giggsy lader sig pensionere – han holder jo børn væk fra spillet!, joker Pallister til manutd.com.

Forsvarsspilleren blev i 1992 kåret som årets spiller ved siden af waliseren, der dengang blev udnævnt til årets unge spiller af spillerforeningen PFA. At Giggs stadig bliver sat på holdkortet synes Pallister er fuldt fortjent og på ingen måde et tegn på nostalgi fra managerens side.

– Hvad kan du sige? Jeg elsker bare at se ham spille. Jeg spillede selvfølgelig med ham i syv år og så ham modnes og blive til den spiller han er. Han gør stadig en forskel. Jeg hører nogle mennesker sige han er 40, men kig ikke på hans alder – kig på hvad han stadig udretter på banen.

– Han kommer ikke til at spille samme antal kampe som de fleste i truppen, men når han spiller, er han parat og god nok til at gøre en forskel. Vi har set David Moyes allerede bruge ham og der er ingen sympati i det. Han bruger ham, fordi han har en vigtig rolle at spille for holdet.

Ferguson: Ham her bliver stor

Da Pallister ankom til Manchester United i 1989, var Alex Ferguson den første til at fortælle, at der løb en ung knægt rundt man skulle lægge ekstra mærke til.

– Vi tog til Old Trafford og sad med manageren. Han vendte sig om til mig og Incey (Paul Ince, red.) og sagde så: “Der er en knægt der i aften spiller på venstrekanten, der hedder Ryan Wilson og han kommer til at blive en stjerne.”

– Jeg tænkte, “det er en stor udmelding, chef”. Her var en lille spinkel dreng på 15, men han gik amok mod knægte på 16 og 17 og han var forrygende. Manageren havde selvfølgelig ret, da han gik hen og blev en stjerne og en af de bedste spillere, der nogeninde har trukket i Manchester Uniteds trøje.

Såfremt den walisiske troldmand skulle beslutte sig for at tage en sæson mere for “de røde djævle”, er der en mulighed for, at han kommer over 1000 spillede kampe for klubben. I skrivende stund mangler han 47 kampe, før det bliver en realitet.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Giggs: Var stoppet hvis ikke jeg spillede for United

Næste artikel

En hyldest til en legende

ANNONCE