Gill: Rooney er en dårlig handel

Wayne Rooney, der i sidste uge blev taget med de ædlere dele i den forkerte krukke på et bordel, kan derfor se langt efter et skifte til Old Trafford. ”Vi…

Wayne Rooney, der i sidste uge blev taget med de ædlere dele i den forkerte krukke på et bordel, kan derfor se langt efter et skifte til Old Trafford.

”Vi kunne sagtens gå ud i morgen og låne 30 eller 40 millioner pund, for at købe Rooney, men det ville være en dårlig handel at ende med et langtidslån, for et aktiv der kun er kortfristet, som for eksempel en spiller.”, sagde David Gill, ifølge Daily Mail.

”Vi har investeret en hel del gennem sidste sæson. Folk glemmer at vi brugte over £12 millioner på Louis Saha og £4 millioner for Alan Smith og Gabriel Heinze.”, fortsatte han og tilføjer, at vi over de sidste 5 år har investeret over £50 millioner mere end Arsenal.

Wayne Rooney er af mange blevet betegnet som Englands største fodboldtalent og glæden over ham skyldes især, at folk ser ham som ”en ægte Englænder”. Og som ”en ægte Englænder”, er Rooney blevet set adskillige gange foran diverse bordeller i Liverpool, mens han burde pleje sin fodskade, som han pådrog sig under EM.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Vi vidste det ville ske...

Næste artikel

Coopers skifte bekræftet

ANNONCE