Glæde hos både Rangers og United

Peter Kenyon var tilfreds med dagens lodtrækning, men glemte naturligvis ikke prestigemødet mellem United og Glasgow Rangers, som blev udfaldet af lodtrækningen som foregik tidligere idag.

Manchester United er således kommet i gruppe med Glasgow Rangers, Panathinaikos og tyske Stuttgart.

“Der er ingen lette kampe i Champions League, men det er klart at Rangers kampen vil blive den største og det har glædet alle i og omkring klubben at de trak hinanden,” fortalte Kenyon efter lodtrækingen til Ananova.

“Premier League er naturligvis vores mål, men Champions League blive er et stigende mål for os og det er ingen undtagelse i år.”

Vi er generelt tilfredse med gruppen. Vi vil se flere gode kampe, hvor højdepunktet nok vil være Rangers kampene,” kom det fra direktøren i Manchester United efter lodtrækningen i Monaco.

Samtidig udtrykte Kenyon ærgelse over klubben ikke vandt den prestigefyldte turnering sidste år, og håber derfor på større succes i denne års udgave:
“Det var en skuffelse, at vi ikke var i finalen. Det var et storslået arrangement og at være i finalen er hvad det hele handler om.
Vi ved at Champions League kampene altid er specielle på Old Trafford, og alle spillerne ser frem til turneringen,” fortalte Kenyon.

Glæde at spore i Skotland

Glasgow Rangers var den ene af de 3 modstandere og samtidig også den modstander, som vil tiltrække størst opmærksomhed, når United skal spille imod dem.

Rangers vandt i går sin adgangsbillet til Champions League, efter de få minutter før tid scorede til 2-1 over danske FC København.
Derfor havde Rangers kun glæde til overs efter dagens lodtrækning:
“Jeg er godt tilfreds. Det vil blive en hård konkurrence,” fortalte John McClelland fra Rangers lejren til SkyNews.

“Igår vidste vi ikke om vi ville være med i Champions League, i dag ved vi det og vi trak Manchester United.
Det er noget som vores fans vil se frem til, ligesom resten af fodboldfansene i Storbritannien.
Det er en svær gruppe, men sådan er fodbold, man ved aldrig hvad der vil ske.
Vi ønsker at være i Champions League og det er vi nu,” udtalte skotten.

Forrige artikel

United i gruppe med Rangers, Panathinaikos og Stuttgart

Næste artikel

Datoerne for Uniteds kampe

ANNONCE