Glædelig jul!

En lille julehilsen fra OldTrafford.dk

Så blev det atter jul og endnu engang skal den obligatoriske julehilsen.

Julen har alligevel en speciel plads på OldTrafford.dk og specielt i år giver julen anledning til at tænke 10 år tilbage.

Dengang var tankerne bag OldTrafford.dk fortsat sparsomme, men 2. juledag skete der noget. Jeg tog det første skridt til det der senere skulle blive dette website.

Jeg registrerede OldTrafford.dk som domæne og navnet var dermed fastlagt.

I de følgende måneder blev sitet udviklet indtil det et halvt års tid senere stod færdigt, og den 26. juni 2003 kunne blive lanceret.

Jeg husker tydeligt stoltheden over at eje sit eget domæne. Jeg havde udviklet mindre websites tidligere, men på gratis servere hvor url’en var længere end Daniel Higginbothams efternavn. Stoltheden var stor og jeg glædede mig de næste mange måneder til at lancere websitet.

Samme følelse havde jeg lidt tidligere i år, da jeg efter længere tids udvikling kunne lancere OldTrafford.dk version 2. Det var første gang OldTrafford.dk blev genudviklet, selvom det måske skete et par år for sent. Men sådan er det, når der er tale om et fritidswebsite uden den store kapital og fuldtidsudviklere. 

Samtidig glæder vi os over at OldTrafford.dk i år ser ud til at blive endnu mere besøgt end nogensinde. Med mellem 50.000 og 60.000 unikke brugere om måneden vil der være tale om en besøgsstigning på 9% i forhold til året forinden. Jubii! 

På vegne af OldTrafford.dk og det fantastiske frivillige crew af Manchester United-fans, så vil jeg ønske dig en rigtig glædelig jul.

 

 

Forrige artikel

FA ignorerer Williams-sag

Næste artikel

Fergie roser Rafael

ANNONCE