Glazer-brødrene betræder græstæppet

Sky Sports News viste for få minutter siden hvordan de 3 Glazer-brødre trådte ind på Old Trafford for første gang nogensinde. Nyhedsstationen viste de 3…

Sky Sports News viste for få minutter siden hvordan de 3 Glazer-brødre trådte ind på Old Trafford for første gang nogensinde.

Nyhedsstationen viste de 3 brødre betræde Uniteds træstæppe i forbindelse med besøget på Old Trafford, hvor den nye bestyrelsesformand Joel Glazer er blevet interviewet af MUTV.
Dette interview vil blive sendt på MUTV på fredag klokken 19 dansk tid.

Udenfor stadion er der rent kaos. Flere hundrede United-fans har med ekstrem kort varsel strømmet til Old Trafford, hvor de 3 brødre ankom ved 19:30-tiden med Martin Edwards og David Gill.
Blandt andet er flere udgange på stadion blevet limet til af vrede United-fans, mens det lokale politi(som er mødt op i stort omfang) har opsat hegn, så de er klar til Glazer-brødrene når de vil ud.

Det man nu kan håbe på er, at de forlader Old Trafford samtidig med at cricket-kampen på Old Trafford Cricket Ground slutter, således at de ryger ind i en trafikprop.

Det var Nick Hukby og David Gill som viste de 3 brødre rundt på det stadion, som de nu har gældsat.

Forrige artikel

Alle 3 glazer-brødre ankommet

Næste artikel

"You"re not going home tonight!"

ANNONCE