Glazer køber flere aktier!

Den amerikanske rigmand med flere milliarder at gøre godt med, Malcolm Glazer, købte idag yderligere aktier i Manchester United. Dermed åbner det påny…

Den amerikanske rigmand med flere milliarder at gøre godt med, Malcolm Glazer, købte idag yderligere aktier i Manchester United.

Dermed åbner det påny spekulationerne om han er ifærd med at købe hele klubben efter han købte 2.4 millioner aktier i Manchester United.
Dermed er hans ejerskab i klubben på 50.27 mio. aktier eller rettere sagt 19.17% af klubben.

Han er dermed fortsat den næststørste aktionær, men efter at kampen mellem John Magnier og Sir Alex Ferguson sluttede tidligere i dette forår, så siges det at han er den største trussel mod Manchester United.

En kilde tæt på Glazer fortæller til ESPN, at Glazer har intentioner om at eje 20% af klubben før han vil gå til de to hovedaktionærer, John Magnier og hans makker J.P. McManus, samt Manchester Uniteds bestyrelse og tilbyde at købe 50% af klubben.

Shareholders United har med det samme reageret på aktie-opkøbet og opfordrer endnu en gang fans til at melde sig ind i organisationen som kæmper for at redde Manchester United fra rigmænd.

OldTrafford.dk opfordrer som altid folk til at melde sig ind i Shareholders United for beskedne 12 pund om året, dvs. blot 133 kroner årligt.
Endvidere opfordrer vi selvfølgelig fans om at investere i yderligere aktier gennem SU.

Hvis ikke fansene reagerer så vil vi med stor sandsynlighed gå en fremtid i møde hvor vores klub vl blive udsat for samme uoyale og følelsesløse behandling som det er sket i Chelsea.
Et takeover vil være en hån mod klubbens 125-årige historie og for fansene vil det betyde bl.a. dyrere billetpriser.

Du kan melde dig ind i Shareholders United her:
ShareholdersUnited.org

OldTrafford.dk vil arbejde på at få en kommentar fra Shareholders United imorgen.
I håb om at flere tilmelder sig organisationen, så vil vi inden længe præsentere en Shareholders United-sektion på siden.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

United bekræfter Gamst-interesse

Næste artikel

Portugal videre efter gyserkamp

ANNONCE