Glazer til Fergie: Vind ligaen eller du er fyret!

Manchester Uniteds administrerende direktør David Gill mødtes i går med familien Glazer i Florida. Her blev Gill præsenteret for familiens planer endnu en…

Manchester Uniteds administrerende direktør David Gill mødtes i går med familien Glazer i Florida.

Her blev Gill præsenteret for familiens planer endnu en gang. Han har før kaldt deres forretningsplan for aggressiv og ødelæggende for Manchester United, og er derfor også blevet bedt, af Uniteds supportere, at trække sig tilbage.
På mødet blev David Gill samtidig bedt om at give Sir Alex Ferguson et ultimatum, så snart han var tilbage i Manchester:

“Vind mesterskabet i den kommende sæson eller du er fyret!”

Dette ultimatum kommer endda ovenpå en besked til Sir Alex Ferguson, at han vil have endnu mere beskedne midler til nye spillere end han er vant til.
Derfor må skotten tage sig til takke med købene af Edwin van der Sar (2-3 mio. pund) og det forventede køb af Ji-Sung Park (forventes færdig indenfor en uge).

Derudover ventes både Chelsea, Arsenal og Liverpool at købe dyrt ind denne sommerpause efter at mesterskabskampen i den kommende sæson ser hårdere ud end den har gjort de sidste mange år.

Ifølge Teamtalk, så begrunder Glazer sit ultimatum med, at et mesterskabet er nødvendigt for at flere af de lån, som han har taget for at købe United, kan betales tilbage.

En fyring af Sir Alex Ferguson vil ikke være noget økonomisk problem for Glazer-familien.
Ferguson skrev under på en 1-årig kontrakt sidste år, som vil blive forhandlet hvert år, efter pres fra klubbens tidligere storaktionærer John Magnier & J.P. McManus.

Forrige artikel

Kidd afviser FC United

Næste artikel

Frygt for nye trøjer og nyt logo

ANNONCE