Godt nyt om Kleberson

Det er efterhånden lang tid siden vi har hørt om Manchester Uniteds nyerhvervelse, Kleberson og det ser ud til at ordsproget “intet nyt er godt nyt” holder stik.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ihvertfald kan Teamtalk idag fortælle, at Klebersons genoptræning går helt efter planen og brasilieneren forventes klar igen indenfor den nærmeste fremtid.
Brasilieneren kom til United i sommerpausen, men måtte vente et stykke tid, før han fik sin debut på førsteholdet.
Debuten blev dog ikke den helt store succes, da Kleberson måtte forlade banen imod Southampton den 30. august med en brækket skulder.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Marseille har sikret aftale med United om Barthez

Næste artikel

United benægter at aftalen er helt færdig

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share