Marseille har sikret aftale med United om Barthez

Ifølge Sky Sports, så har Manchester United og Olympique Marseille fundet frem til en aftale om Fabien Barthez.

Franskmanden ventes at acceptere de personline ting i aftalen i løbet af denne weekend og vil med stor sandsynlighed kunne skrive under på en aftale på mandag, hvis klubberne får FIFAs accept til aftalen.

“Alt er bestemt. Olympique Marseille har brug for 2 målmænd af den højeste klasse, hvis vi skal nå vores ambitioner om at være i toppen.
Fabien vil med glæde komme, da han kan forberede sig til Europmesterskabet og fordi han ikke spiller i United mere,” fortæller klubbens præsident Christophe Bouchet til SkySports.

Aftalen vil blive en lejeaftale, og vil løbe frem til juni.
Franskmandens nuværende kontrakt på Old Trafford løber 3 år endnu.

De to klubber mangler efter signende kun franskmandens underskrift, ligesom fodboldforbundet FIFA også skal give grønt lys for aftalen, da denne falder udenfor transferperioderne.

I United har Barthez mistet sin førsteholdsplads efter klubben købte Tim Howard denne sommer, men vil stadig kunne forvente hårdkonkurrence i sin – måske – kommende klub:
“Jeg må slå fast, at målmanden i Marseille er Vedran Runje og han vil forblive.
Det vil blive godt for ham, at træne med en, som har været på toppen de sidste 10 år,” fortæller klubpræsidenten, og kan se frem til gensynet med Barthez, som spillede i klubben fra 1992 til 1995.

Forrige artikel

Ferguson til høring på mandag

Næste artikel

Godt nyt om Kleberson

ANNONCE