Gomes: En drøm der gik i opfyldelse

Angel Gomes vil fortsætte med at arbejde hårdt efter han fik sin debut i 2-0 sejren over Crystal Palace.

Angel Gomes kan nu nævnes blandt Jeff Whitefoot, Willie Anderson, Norman Whiteside og Duncan Edwards, der alle fik deres debut for førsteholdet som 16-årige. Gomes kom på banen i de døende minutter i 2-0 sejren over Crystal Palace.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Det er en drøm, der går i opfyldelse, fortæller den unge englænder til MUTV efter kampen.

– Jeg har været her siden jeg var seks og arbejdet mig op. Det er, hvad alle drømmer om.

– Jeg vil gerne takke manageren for at give mig chancen fra bænken, og hele personalet i klubben og alle der har hjulpet mig.

– Bossen fortalte mig, at jeg skulle varme op, hvilket jeg gjorde i 25 minutter sammen med Daley Blind indtil jeg hørte, at jeg heldigvis skulle spille.

– Jeg følte at spillerne gjorde det virkelig let for mig. Før jeg kom på banen snakkede jeg med Michael Carrick om, hvordan jeg kunne udnytte hullerne, og han hjalp mig meget, da jeg kom på banen. Han blev ved med at aflevere til mig. Alle drengene støttede mig og hjalp mig ved at fortælle mig, hvad jeg skulle gøre. Det takker jeg dem for.

Fremtiden ser lys ud for Englands U17-kaptajn, der er glad for at blive inkluderet i samme gruppe af spillere som Duncan Edwards, der mistede livet i München-ulykken i 1958.

– Duncan Edwards var en stor spiller og en United-legende. Han startede med at spille som ung, og det er en ære at blive den yngste spiller siden ham.

– Det hele er gået så hurtigt fra jeg vandt Jimmy Murphy Youth-Team Player of the Year-prisen i torsdags til søndag. Jeg trænede med fredag, og gjorde et godt indtryk i lørdagens træning før jeg fik en plads på bænken søndag og kom ind.

– Min familie var blandt tilskuerne. Jeg var så heldig, at jeg fik ti billetter til min familie. Jeg så dem i hjørnet, da jeg varmede op, og jeg gav dem en lille tommel op. Det var fantastisk.

– Det var en drøm at komme ind, og det skete så hurtigt. Jeg ved ikke, hvad fremtidsplanerne er for næste sæson, men jeg vil bare fortsætte med at spille uanset om det er for U18 eller U23-holdet.

Angel Gomes er fætter til den tidligere Manchester United-spiller Luís Nani.

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Ingen hyldest bustur hvis United vinder Europa League

Næste artikel

Matas blog: Vi skal passe på mod Ajax

ANNONCE