Matas blog: Vi skal passe på mod Ajax

Juan Mata ser frem til Europa League finalen på onsdag, men husker på, at Ajax er et godt hold, som der skal vises respekt for.

Manchester United spillede i går den sidste kamp i denne sæsons Premier League, da man på hjemmebane slog Crystal Palace. Sejren betød ikke meget i den samlede stilling i ligaen, hvor United endte på en skuffende sjetteplads.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Sæsonen kan dog reddes med en sejr mod Ajax Amsterdam i Europa League-finalen på onsdag, og den kamp ser Mata meget frem i mod.

– Jeg tror ikke, jeg behøver at skrive meget om, hvor svær en kamp det bliver. Ajax har spillet god, underholdende og offensiv fodbold med meget unge spillere. Den stil har bragt dem i finalen, og vi skal bruge vores erfaring til at slå dem, skriver spanieren i sin blog på manutd.com.

– Der er ikke nogen, der glæder sig mere til kampen, end vi gør. Det er et privelige for os alle at få lov at spille den. Jeg håber, vi får et godt resultat, så vi kan få en god optakt til næste sæson. Og selvfølgelig håber jeg på Jer, vores fans, vegne, at vi vinder den som en tak for jeres fantastiske støtte hele sæsonen.

Juan Mata var ikke spået mange chancer i United, da Mourinho sidste sommer overtog styringen roret for United. Men midtbanespilleren har spillet en meget vigtig rolle og har indtil videre haft 44 optrædender denne sæson.

 

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Gomes: En drøm der gik i opfyldelse

Næste artikel

- Mourinho har gjort det godt

ANNONCE