Greenwood med i truppen mod PSG

Ole Gunnar Solskjær har inkluderet hele 5 akademi-spillere i den trup, som i dag er rejst til Paris for at møde Paris Saint Germain i morgendagens Champions League-kamp på Stade des Prince.

Ole Gunnar Solskjær har skulle se langt ned i klubbens spillerhierarki for at finde de 20 navne, som i dag rejste afsted mod Paris til morgendagens Champions League-opgør mod PSG.

Manchester United er yderst hårdt ramt af skader for tiden – en situation, der blev yderligere forværret i weekendens kamp mod Southampton, da Alexis Sanchez pådrog sig en knæskade. Foruden de mange skader er United også uden karantæneramte, Paul Pogba til morgendagens opgør, hvilket altså har åbnet døren for flere af klubbens unge spillere.

Der er således blevet plads til hele 5 akademispillere i den trup, som har taget turen til det franske og 8 spillere i den 20-mand store trup, har tidligere repæresenteret klubbens ungdomsakademi. Blandt de medrejsende er blandt andet den unge angriber, Mason Greenwood, som længe har banket på til en plads i truppen.  

Hele truppen er som følger: 

De Gea, Romero, Grant; Bailly, Dalot, Lindelöf, Rojo, Shaw, Smalling, Williams, Young; Fred, Garner, Gomes, McTominay, Pereira; Chong, Greenwood, Lukaku, Rashford.

 

Forrige artikel

Rejsetilbud: United - West Ham på Old Trafford fra 2.695,-

Næste artikel

På lånt tid: Dearnley scorer for Scholes' Oldham

ANNONCE