Greenwood står overfor flot milepæl

Mason Greenwood kan blive den tredjeyngste Manchester United-spiller til at debutere for det engelske landshold, når England møder Island og Danmark i Nations League i begyndelsen af september.

Med sine blot 18 år kan Mason Greenwood blive den tredjeyngste Manchester United-spiller til at debutere for det engelske landshold, når England møder Island og Danmark i Nations League i begyndelsen af september. Kun Duncan Edwards, der spillede for United mellem 1953-58, og Marcus Rashford var yngre end Greenwood er i dag, da de fik debut for ‘The Three Lions’. 

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Derudover kan Greenwood blive den blot syvende teenager i Uniteds historie til at debutere for det engelske landshold. De øvrige teenagere, der fik engelsk landsholdsdebut som United-spillere er Phil Neville, Wes Brown, Phil Jones og Lee Sharpe. 

Tirsdag eftermiddag præsenterede den engelske landstræner, Gareth Southgate, sin 24-mandstrup, som han har udvalgt til landskampene mod Island og Danmark, der spilles henholdsvis den 5. og 8. september. 

Udtagelsen af Greenwood sker ovenpå en ekstraordinær gennembrudssæson for den unge angriber, der særligt har markeret sig efter coronapausen med en startplads på højrekanten i Ole Gunnar Solskjærs foretrukne startellever. 

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Williams melder afbud til U21-landsholdet grundet skade

Næste artikel

Troværdig journalist: AS Monaco afviser United-bud på forsvarer

Relaterede artikler
Gå til siden

United jagter Rabiot

Ifølge flere pålidelige medier og journalister er Manchester United tæt på Adrien Rabiot.
ANNONCE
Total
0
Share