Greenwood yderligere anholdt for mistanke om mordtrusler

Greater Manchester Police meddeler i en pressemeddelelse i dag, at Greenwood er blevet anholt for yderligere to forhold – mistanke om mordtrusler og seksuelle overgreb.

Endnu en sort plet tilføjes nu til sagen om Mason Greenwood, som nu er blevet yderligere arresteret under mistanke for mordtrusler og seksuelle overgreb.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det fremgår af en pressemeddelelse, som ikke omtaler Greenwood ved navn, fra Greater Manchester Police i dag.

– Undersøgere er blevet tildelt længere tid til at tale med en mand i de tidlige 20’ere, som er blevet arresteret under mistanke for voldtægt og overfald mod en kvinde.

– De hidtidige undersøgelser har ført til, at han er blevet yderligere arresteret under mistanke for seksuelle overgreb og mordtrusler, lyder det blandt andet i udmeldingen fra Greater Manchester Police.

Mason Greenwood er stadig i politiets varetægt, hvor han vil blive afhørt indtil i morgen, onsdag, efter dommere har autoriseret en forlængelse af varetægtsfængslingen.

 

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
4
Shares
Forrige artikel

Manchester United i officiel udmelding: Vi fordømmer alle former for vold

Næste artikel

Greenwood løsladt mod kaution: Efterforskningen fortsætter

Relaterede artikler
Gå til siden

Guardiola: Kunne have scoret flere mål

Efter Manchester Citys sikre sejr over Manchester United var Pep Guardiola tilfredse med kampens udfald, men savnede dog noget fra nogle spillere.
ANNONCE
Total
4
Share