Grisen holdes fortsat lukket – Fans henvises til Farfars

Den Glade Gris kan fortsat ikke åbne op grundet restriktioner, men indtil da så vises Manchester United på søsterbaren Farfars lige overfor.

Siden Danmark lukkede i foråret har Den Glade Gris været lukket ned og selvom en stor del af samfundet er åbnet op igen, så er det fortsat ikke tilfældet for Den Glade Gris, der først og fremmest betragtes som et diskotek. 

Derfor har Manchester United-fans indtil videre været henvist til søsterbaren Farfars lige overfor. Noget som ser ud til at forsætte sæsonen ud.

Søren Søndergaard fra Den Glade Gris skriver i “Manchester United på Den Glade Gris”-facebook gruppen:

– ALLE resterende Premier League og FA Cup kampe for denne sæson vil blive vist på Farfar’s 1. sal med 40 pladser til hver kamp (siddende gæster i.h.t. Covid-19-regler).

– Til de kommende to søndagskampe – FA Cup 1/2-finale søndag 19. & Premier Leagues sidste runde søndag 26. – vil der til hver af disse blive oprettet en Facebook Begivenhed. Her kan de første 40 der tilmelder sig blive garanteret plads, dog med krav om at der skal mødes op senest en time før ko., skriver Søren i gruppen.

– Til de resterende tre Premier League kampe – Southampton mandag 13., Crystal Palace torsdag 16. & West Ham onsdag 22. – vil der IKKE blive oprettet FB Begivenheder. Kampene vises, men det er “først-til-mølle” og du/I kan risikere at der ikke vil være plads til alle på 1. salen (desværre).

Den Glade Gris har været stambar for Manchester United-fans siden 2006 og plejer normalt af afholde en sæsonafslutning for stampublikummet, men i sagens natur vil denne heller ikke blive til noget. Istedet lovet Søren Søndergaard at der vil blive afholdt en stor sæsonstarts fest med både fri fadøl og pølser når vi forhåbentlig er på den anden side og Den Glade Gris kan åbne op igen.

Farfars ligger stortset overfor Den Glade Gris på hjørnet af Lille Kanikkestræde og Skindergade.

 
Forrige artikel

OT.dk transferoverblik: Sådan er status forud for transfervinduets åbning

Næste artikel

Optakt: Genrejst Southampton bør ikke give problemer

ANNONCE