Guardian: United advarer Greenwood over dårlig disciplin

Det skulle blandt andet været et stort problem, at Mason Greenwood har svært ved at overholde mødetider.

Mason Greenwood har haft en alvorlig samtale med Ole Gunnar Solskjær angående angriberens disciplin. Det er blandt andet en ringe evne til at passe mødetider, der er et problem, skriver The Guardian.

Den 19-årige angriber, der fik et flot gennembrud i sidste sæson, har af flere gange mødt for sent ind til aftaler i klubben, og han er blevet mindet det ansvar, det er at repræsentere Manchester United.

Englænderen har ikke været med i truppen til Uniteds seneste to kampe, og der har været rygter om, at det har været en strafaktion for den dårlige disciplin. Det var noget, Solskjær afviste forud for Paris Saint-Germain kampen, og han slog fast, at den manglende tilstedeværelse skyldtes en småskade.

Ifølge The Guardians kilder er det rigtigt, at Greenwood døjer med en mindre skade, men hævder dog også, at manglende disciplin også har haft en rolle at spille i udeladelsen i de to kampe.

Mason Greenwood har inden for få måneder været involveret i to episoder, som vidnede om dårlig dømmekraft. Først da han sammen med Manchester Citys Phil Foden trodsede diverse COVID-19 restriktioner og inviterede et par islandske piger med på værelset, da han var på opgave for det engelske landshold.

Ugen efter florerede der på sociale medier en video af Mason Greenwood, der inhalerede lattergas. Begge episoder måtte Greenwood offentligt undskylde.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

United-legender roser De Gea og påpeger Henderson-effekt

Næste artikel

Førende fodboldøkonom om Uniteds økonomi: Den er stadig sund

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share