Guardiola drømmer om fremtid i England

Nu puster den gode Pep Guardiola selv lidt til ilden om en potentiel fremtid som manager i en engelsk klub.

FC Barcelonas tidligere så succesfulde træner Josep Guardiola har taget et år med afbræk fra managergerningen i topfodbold. Men når han vender tilbage, og det gør han måske til sommer, så kan det meget vel blive i engelsk fodbold. I hvert fald har samtlige engelske storklubber, hvis man da stoler på medierne, haft følehornene ude efter den unge, talentfulde manager.

Og Guardiola bekræfter da også selv i en video, han har sendt ud i forbindelse med det engelske fodboldforbund FA’s 50-års jubilæum, at han snildt ser sig selv i England i fremtiden.

– Som spiller fik jeg ikke mulighed for at realisere min drøm om at komme til at spille her, siger han ifølge Sky Sports.

– Men jeg håber, at jeg i fremtiden får mulighed for at tage udfordringen op, som det vil være at træne her og mærke erfaringen fra alle de trænere og spillere, som har været her, siger han.

Premier League er speciel
Magien omkring engelsk fodbold er tilsyneladende også gået op for Guardiola. Den vil han gerne snuse til.

– Det er unikt at spille i den liga. Jeg vil mærke supporterne, miljøet, medierne og spillernes stil. Jeg har altid anset engelsk fodbold som fascinerende. Hjemmeholdets support er fantastisk, siger han.

– I Italien støtter folk dig, når du spiller, og når du taber, så slår de dig ihjel. I England overrasker det mig altid, hvordan folk støtter alting.

– Det er fint, og måske – da jeg stadig er ung, kun 41 – håber jeg, at jeg får udfordringen eller muligheden for at træne her, siger Guardiola.

Forrige artikel

De Gea: Fokus på indlæggene

Næste artikel

Cleverley: Vi skal kontrollere kampen

ANNONCE