Guardiola: Hvis anden halvleg ikke var sæsonens bedste, ved jeg ikke hvad der skal til

Selv altid perfektionistiske Pep måtte tage hatten af for sit holds anden halvleg.

Manchester United måtte bøje sig i støvet, da de i eftermiddags stod overfor Pep Guardiolas tropper fra den blå del af Manchester, hvor især anden halvleg viste niveauforskellen på de to hold. Selvom Guardiola er kendt for altid at kunne finde noget i spillet, som kan optimeres, måtte også han erkende, at hans hold spillede op til deres bedste i dagens kamp.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Hvis anden halvleg ikke var vores bedste, så ved jeg ikke, hvad vi skal gøre. Jeg er meget krævende, men jeg kender mine begrænsninger og mine spilleres begrænsninger. Vi tillod ikke et eneste skud i anden halvleg og United havde ikke tabt i 8 kampe. Det er Man United, vi taler om.

Kampen startede ellers mere lige, hvor United i dele af første halvleg havde overtaget. Der skulle dog ikke gå mange minutter af anden halvleg, før det var klart, at City ville køre sejren hjem.

– I anden halvleg rettede vi på en enkelt ting i defensiven, og hvor pladsen på banen var. Vi gjorde det virkelig godt, og vi følte fra anden halvlegs første minut, at vi havde kampen, hvor vi ville have den.

Efter dagens resultater falder United ud af den eftertragtede top 4, da Arsenal vandt deres kamp Watford og nu er et point foran. Med til historien hører det, at London-klubben har spillet 3 kampe færre end de røde djævle, hvorfor det ser svært ud for United med det hårde kampprogram in mente. Bruno og co. får chancen for at revanchere sig selv i en must-win mod Tottenham på lørdag.

Forrige artikel

Karakterbogen: Sancho bedst blandt flere ringe derby-præstationer

Næste artikel
Marcus Rashford

Efter skuffende sæson: Rashford overvejer United-fremtid

ANNONCE