Karakterbogen: Sancho bedst blandt flere ringe derby-præstationer

5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David De Gea – 6
En ærgerlig dag på kontoret for De Gea, som står en rimelig kamp med et par flotte redninger. At der står 4-1 ved slutfløjtet, kan man ikke klantre spanieren for.

Aaron Wan-Bissaka – 2
Wan-Bissaka er notorisk god mod City og har ved flere lejligheder haft Raheem Sterling i baglommen mod de blå Mancunians. I dag var dog en undtagelse. City-offensiven drev gæk med englænderen det meste af kampen, og frem ad banen blev hans manglende tekniske evner ofte tydelige.

Victor Lindelöf – 4
Svenskeren var bedst af de to bagstoppere i dag – dog stadig meget svingende. Ser en smule dum ud ved et par af målene, hvor han er ude af position.

Harry Maguire – 2
Maguire lagde ikke ligefrem en dæmper på kritikken af ham med præstationen i dag. Virker flere gange ukoncentreret, og især ved 2-1 målet er det svært at sætte sig ind i, hvad der går i gennem kaptajnens hoved, da han forsøger at lade bolden trille mellem benene på sig selv i eget felt i stedet for at ekspedere den ud over baglinjen.

Alex Telles – 5
Lagde sådan set fint låg på Mahrez i det meste af kampen. Men udover det ikke en præstation at prale af fra brasilianeren.

Scott McTominay – 5
Vi skriver det om skotten hver gang han spiller: Han kæmpede bravt! Men i dag var det ikke nok. Han bliver ofte overmandet i det høje City-pres og smider derfor mange bolde væk.

Fred – 6
I første halvleg sad jeg personligt med en fornemmelse af, at Fred var over det hele. Erobrede bolde defensivt, var et fint bindeled mellem forsvar og angreb og var til tider også aktiv i det offensive. Desværre stilnede det af i anden halvleg, hvor brasilianeren var nærmest usynlig.

Bruno Fernandes – 3
Bruno spillede i dag for første gang i rollen som spydspids sammen med Paul Pogba. Desværre var kvaliteten der ikke til at udfylde rollen i dag. Afleveringerne sad der ikke, og han skaber vel stort set ikke nogen chancer over 90 minutter.

Paul Pogba (ud ‘64) – 5
Modsat Bruno , synes jeg faktisk, Pogba udfylder den mere fremskudte rolle fint i første halvleg, hvor han også får leverer en fremragende assist til det udlignende mål. Men som mange af hans hold kammerater forsvinder han fuldstændig i anden halvleg.

Jason Sancho – 6 (Kampens spiller)
Velsagtens Uniteds farligste mand i dag. I hvert fald i de første 45 minutter, hvor han også får scoret et fremragende mål og, hvis man er lidt hård, nok også kunne have scoret yderligere ét. De få muligheder, der var til United, var han en del af. Han kunne dog ikke fører det videre ind i anden halvleg. Det er dig nok til at blive kampens spiller i dag, hvor valgmulighederne var beskedne.

Anthony Elanga (Ud ‘64) – 4
I glimt truede Elanga Citys bagkæde, men gjorde desværre ikke det store væsen af sig, inden han blev taget af banen efter 64 minutter.

Udskiftere:
Marcus Rashford (Ind ‘64) – 3 Udover en mulighed, der løb ud i sandet for englænderen, viste han sig ikke synderligt frem.

Jesse Lingard(Ind ‘64)
Det samme gør sig gældende for Lingard.

Rangnick erkender, at United har lang vej igen

Guardiola: Hvis anden halvleg ikke var sæsonens bedste, ved jeg ikke hvad der skal til