Guardiola og Solskjær fordømmer gårsdagens ballade på tribunerne

Flere City fans blev i gårsdagens derby set lave bevægelser med armene, der skule forestille sig at ligne et fly. En bevægelsen, der ses som en reference til München-ulykken i 1958.

Der har i denne sæson været meget ballade på tribunerne når City og United har krydset klinger. Tilbage i december mødte Fred racistiske tilråb fra de blåklædte på Etihad, og i gårsdagens EFL-opgør gjorde de sig igen negativt bemærket.

Flere City fans blev set lave bevægelser med armene, der skule forestille sig at ligne et fly. En bevægelsen, der ses som en reference til München-ulykken i 1958, hvor flere spillere og ansatte omkom i hvad der betegnes som klubbens største tragedie nogensinde.

Pep Guardiola og Ole Gunnar Solskjær har begge været ude og reagere på episoden.

– Jeg kan ikke lide det. Jeg vidste det ikke, men hvis det skete, så var det ikke rart, sagde Guardiola på gårsdagens pressemøde.

Solskjær fulgte efterfølgende op på Guardiolas reaktion.

– Jeg er nødt til at stå bag Pep der, fodbold er et spil, vi alle skal nyde, tilskuere og dem, der spiller. Vi vil have rivalisering, men hold det på et sundt niveau. Lad os sørge for at udrydde det nu. Vi står alle bag Pep.

Guardiola benyttede sig samtidigt af muligheden for at fordømme tirsdagens episode, hvor flere United fans angreb United-direktøren Ed Woodwards hus med romerlys og trusler. 

– Jeg kunne ikke lide det, der skete med Ed Woodward. Det er fodbold. Hvis du ser på Uniteds hold, så er det rigtig godt. Det er ikke den rigtige måde at gøre det på.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Solskjær afviser ikke, at Fernandes kommer i spil mod Wolves

Næste artikel

Estudiantes bekræfter Rojo-retur

ANNONCE