Guardiola overvejer taktiske derby-ændringer

Pep Guardiola åbner for, at City vil lukrere på omstillinger i derbyet på søndag.

Manchester Citys succesfulde manager vil tage ved lære af de seneste tre derby-nederlag på eget græs, og derfor lægger han op til taktiske ændringer fra sit ellers meget boldbesiddende mandskab.

Spanieren vil ikke tillade så mange omstillinger imod sig som i tidligere derby, og derfor vil han stille sit mandskab længere tilbage på banen, spår han.

– Det er rigtigt, vi har vundet mere på deres bane end her, men det er der ikke én specifik grund til.  Det skete, men i alle kampe prøvede vi på ting frem af banen, inden vi blev straffet på omstillinger, siger han ifølge mancity.com og fortsætter om sit holds taktiske oplæg til kampen.

– De er hurtigere, og det er derfor, vi for første gang kommer til at stå dybere og spille på omstillinger i 90 minutter, siger han.

I skrivende stund fører Manchester City Premier League, og de forsvarende mestre er hele 19 point foran United.

En tabel der skærer i øjnene for alle United-folk, men Pep Guardiola tager ikke pointforskellen med ind til kampen på søndag.

– Det er ikke det, jeg ser på, når jeg ser United. Jeg ser dem, og synes de er gode, for det er de. Længere er den ikke.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
2
Shares
Forrige artikel

Video: Se optakt til Manchester-derbyet

Næste artikel

Podcast: Derby-optakt

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
2
Share