Guardiola overvejer taktiske derby-ændringer

Pep Guardiola åbner for, at City vil lukrere på omstillinger i derbyet på søndag.

Manchester Citys succesfulde manager vil tage ved lære af de seneste tre derby-nederlag på eget græs, og derfor lægger han op til taktiske ændringer fra sit ellers meget boldbesiddende mandskab.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Spanieren vil ikke tillade så mange omstillinger imod sig som i tidligere derby, og derfor vil han stille sit mandskab længere tilbage på banen, spår han.

– Det er rigtigt, vi har vundet mere på deres bane end her, men det er der ikke én specifik grund til.  Det skete, men i alle kampe prøvede vi på ting frem af banen, inden vi blev straffet på omstillinger, siger han ifølge mancity.com og fortsætter om sit holds taktiske oplæg til kampen.

– De er hurtigere, og det er derfor, vi for første gang kommer til at stå dybere og spille på omstillinger i 90 minutter, siger han.

I skrivende stund fører Manchester City Premier League, og de forsvarende mestre er hele 19 point foran United.

En tabel der skærer i øjnene for alle United-folk, men Pep Guardiola tager ikke pointforskellen med ind til kampen på søndag.

– Det er ikke det, jeg ser på, når jeg ser United. Jeg ser dem, og synes de er gode, for det er de. Længere er den ikke.

Forrige artikel

Video: Se optakt til Manchester-derbyet

Næste artikel

Podcast: Derby-optakt

ANNONCE