Hårde straffe til Real og Atletico

De to store spanske hovedstadsklubber har i dag fået en hård straf af FIFA, de må ikke handle i de to kommende transfervinduer.

FC Barcelona er netop kommet igennem en periode på to transfervinduer, hvor de ikke måtte købe spillere, som straf for at have hentet unge spillere i strid med FIFA’s regler. Nu har et par andre spanske klubber fået en lignende straf.

Det er Real Madrid og Atletico Madrid, der i dag har fået den hårde straf af FIFA. Begge klubber er fundet skyldige, i at have handlet med mindreårige spillere, i strid med reglerne i FIFA.

Indtil videre har Atletico meddelt, at de agter at appellere straffen, der også bød på en bøde på omkring seks millioner kroner. Real og Atletico må gerne fortsat handle i dette transfervindue, men kan altså derefter ikke hente nye spillere før sommeren 2017.

Denne straf giver umiddelbart ro i maven hos mange United-fans. David de Gea var i sommers jagtet af netop Real Madrid, og flere forventede at se den spanske kongeklub vende retur efter keeperen den kommende sommer. Det kommer formneltig nu ikke til at ske.

Omvendt vil det nok også medføre, at United må indstille jagten på Gareth Bale og co i en periode, da det er yderst tvivlsomt om Real vil skille sig af med stjernerne, hvor de ikke kan hente nye.

Denne artikel kunne have været skrevet af dig – Bliv frivillig skribent på Danmarks største Manchester United site – Læs mere her

Supportertræf med Mads Timm den 7. februar

Forrige artikel

Guardiola klar til at vente

Næste artikel

Nederlag til Liverpool kan betyde Van Gaal-fyring

ANNONCE