Hårdt United nederlag i Ronaldinho handel

Ronaldinho ser ud til at skulle kæmpe i UEFA Cuppen i næste sæson, efter han efter al sandsynlighed skifter til spanske FC Barcelona.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ronaldinho var ellers særdeles tæt på et skifte til Old Trafford og Champions League deltagelse, men efter efter signende braste de sidste forhandlinger sammen, og derefter kom en vis hr. Joan Laporta(Beckham anyone?), som nu skullede have sikret sig Ronaldinho til den katalanske storklub.

Ifølge Paris Saint Germain, som stadig er Ronaldinhos arbejdsgiver, så var FC Barcelonas bud på spilleren meget bedre end hvad Manchester United præsterede.
Endnu er der ikke kommet nogle officielt tal på handlen, men skulle være på 25 millioner euro(+€ 5 mio. afhængig af spillerens præstationer).

PSGs præsident udtalte ifølge Planetfootball, at Sir Alex Ferguson aldrig fik smidt et skriftligt tilbud på Ronaldinho, som de mundtligt havde aftalt.
Dette beløb skulle have været oppe på € 32 millioner.
Samtdiig kritiserer præsidenten, Christian Graille, Manchester Uniteds metode med at blive enige med Ronaldinho om en kontrakt, før de havde budt på spilleren.

Samtidig foræller han, at klubben har mistet respekten for Manchester United, efter denne episode.

Jagten på afløser gået igang

Allerede nu er de engelske medier gået igang med, at finde en ny spiller, som de kan kæde Manchester United sammen med, og det skulle være Blackburns David Duff, der ellers skulle være på vej til Chelski(Chelsea).

Tidligere har Real Betis” Joaquin også været nævnt.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Så afgik flyet

Næste artikel

Ronaldinho til FC Barcelona

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share