Hårdt United nederlag i Ronaldinho handel

Ronaldinho ser ud til at skulle kæmpe i UEFA Cuppen i næste sæson, efter han efter al sandsynlighed skifter til spanske FC Barcelona.

Ronaldinho var ellers særdeles tæt på et skifte til Old Trafford og Champions League deltagelse, men efter efter signende braste de sidste forhandlinger sammen, og derefter kom en vis hr. Joan Laporta(Beckham anyone?), som nu skullede have sikret sig Ronaldinho til den katalanske storklub.

Ifølge Paris Saint Germain, som stadig er Ronaldinhos arbejdsgiver, så var FC Barcelonas bud på spilleren meget bedre end hvad Manchester United præsterede.
Endnu er der ikke kommet nogle officielt tal på handlen, men skulle være på 25 millioner euro(+€ 5 mio. afhængig af spillerens præstationer).

PSGs præsident udtalte ifølge Planetfootball, at Sir Alex Ferguson aldrig fik smidt et skriftligt tilbud på Ronaldinho, som de mundtligt havde aftalt.
Dette beløb skulle have været oppe på € 32 millioner.
Samtdiig kritiserer præsidenten, Christian Graille, Manchester Uniteds metode med at blive enige med Ronaldinho om en kontrakt, før de havde budt på spilleren.

Samtidig foræller han, at klubben har mistet respekten for Manchester United, efter denne episode.

Jagten på afløser gået igang

Allerede nu er de engelske medier gået igang med, at finde en ny spiller, som de kan kæde Manchester United sammen med, og det skulle være Blackburns David Duff, der ellers skulle være på vej til Chelski(Chelsea).

Tidligere har Real Betis” Joaquin også været nævnt.

Forrige artikel

Så afgik flyet

Næste artikel

Ronaldinho til FC Barcelona

ANNONCE